Bleeding Bulls is een kunstenplatform opgestart door Maarten Goffin. Maarten is een theatermaker, acteur en artistiek leider van dit gezelschap.

Maarten studeerde dramatische kunsten aan het Lemmensinstituut in Leuven. Hij deed ervaringen op bij gevestigde theatergezelschappen in binnen –en buitenland, waaronder Theatermakersgroep De Queeste, Compagnie De Koe, Fanny en Alexander(Italië)/Toneelhuis/Stuk, Ontroerend Goed, Koning Carlos (Ned), Het Gevolg etc. Hij vertolkte een aantal rollen in zowel kort –als langspeelfilms: ‘Vermist’ (Jan Verheyen), Gin@clubVanilla, Wolf, Intonarumori, Poedel, The Dearly Departed, Christmas in Paris, JCVD, The Eagle Path (Jean- Claude Van Damme), Steak Charleroi. Op televisie was/is hij te zien in Witse, Flikken, Wolven, Familie, Thuis, Ketnet, Spoed, Zone Stad etc.

Maarten laat zich per project omringen door verwante kunstenaars om kunstcreaties te realiseren. Voor het lopende project Sa Majesté des Mouches in het seizoen 2011-2012 worden theatermaker Hendrik Aerts, cineast Joost Wynant en fotografe An De Smedt aan de kern toegevoegd.

Hendrik genoot een theateropleiding bij DNA (De Nieuwe Amsterdam) olv Rufus Collins en volgde nadien een opleiding aan de Arnhemse toneelschool. In het theater en film is Hendrik delaatste jaren vooral te zien in het werk van Peter Greenaway en Saskia Boddeke waaronder ‘Rembrandts Spiegel’, ‘The Blue Planet’, ‘The Big Bang’, ‘Amerongen’, ‘Goltzius & The Pelican Company’ etc. Hij heeft ook samen met beeldend kunstenaar Aniek Boon zijn eigen gezelschap ‘abhac’ onder de vleugels van De Rotterdamse Schouwburg van waaruit hij eigen werk produceert.

Joost studeerde in 2005 af met grote onderscheiding aan het RITS. Met zijn eindwerk won hij zowel de Wildcard van het VAF als de CANVAS-prijs. Met deze prijzen op zak maakte hij in 2006 zijn eerste langspeelfilm “De Laatste Zomer” bij het productiehuis CAVIAR, met Frank Van Passel (Manneke Pis, Terug naar Oosterdonck,…) als producer. Deze film kwam in 2007 in de Belgische cinemazalen uit en kreeg zeer lovende recensies. Joost werkte verder nog aan het televisieprogramma Benidorm Bastards (Gouden Roos voor beste Europees televisieprogramma 2010, en de Gouden Roos voor beste Europese comedy programma), verschillende videoclips (Sioen, Van jets, Yuko, Zita Swoon,…). Verder maakte hij een aantal commerciële films. Joost geeft ook film- en acteursregie workshops aan jongeren in België bij Wisper en bij FLITZ. Vanaf december 2011 zal hij als docent op het RITS aan de laatste twee jaren les geven in acteursregie.

An studeerde fotografie aan het KASK in Gent. Ze was twee jaar werkzaam als huisfotografe bij VT4 en VIJFtv en is momenteel freelance fotografe voor media-bedrijven Sanoma (Humo, Libelle), De Persgroep (Dag Allemaal), Corelio (Het Nieuwsblad) en als setfotografe bij de televisieserie Vermist.

site door Kevin Nicasi